Trygg och säker magasinering

Olika skeden i livet kan innebära att man under en kortare eller längre tid behöver stuva undan ett bohag, eller enstaka större möbler och föremål. Då är magasinering ett perfekt alternativ. Man hyr sitt utrymme för den tid man behöver och anpassar storleken till den volym man behöver lagra. Det finns olika storlekar att välja på, från enstaka kubikmeter till rejäla utrymmen som sväljer stora mängder. Det är tryggt och säkert och du har alltid tillgång till dina föremål under våra öppettider.

Vilken typ av magasinering behöver du?

Våra lokaler är anpassade för att man enkelt ska kunna köra in med möbler och liknande och lasta av i sitt förråd. Det ska vara enkelt att fylla sitt förråd. Vi räknar inte kvadratmeter, utan  kubikmeter. Det betyder att utrymmet vid magasinering även räknas på höjden. Det vill säga att du får plats med betydligt mer i och med att du kan stapla på höjden, istället för att bara lägga ut det på golvet. Det innebär i sin tur att du inte behöver hyra en större plats än nödvändigt. Mycket kan lagras på höjden. Flyttkartonger kan staplas på varandra. Bord och andra möbler kan ställas ovanpå varann. Du sparar mycket utrymme på det sättet.

Mellan bostäder, eller tillfällig platsbrist?

Magasinering i Malmö har stora fördelar, när man till exempel byter bostad. Man kanske har sålt sin lägenhet och ännu inte har hittat sitt nästa boende. Vad gör man då av sitt möblemang? Magasinering är svaret. Det gör att man i lugn och ro kan leta efter den perfekta bostaden, utan att ha panik över var man ska göra av alla möbler och grejer under tiden. Men det kan också vara att du håller på att bygga ut hemma, och inte vill fylla övriga rum så att de blir obrukbara, medan arbetet pågår. Då är tillfällig förvaring också en bra lösning, tills du kommit i ordning. Har du för mycket prylar? Eller har du fått ärva saker som du inte riktigt vet var du ska placera? Hyr ett förråd, tills du vet vad du ska göra med det. Då slipper du ta ogenomtänkta beslut som du kanske ångrar.