Om oss

Vårt företag sätter dig i fokus. Vi vill hjälpa till i en vardag som stundtals kan te sig snurrig och ombytlig. En vardag som kan vara fylld av förändringar och oförutsedda händelser. Så ser många liv ut nuförtiden. Förr i tiden befann man sig på ett enda ställe i princip hela sitt liv, nu är det annorlunda. Många människor befinner sig i mycket ombytliga situationer. Livet kan ta snabba vändningar. Vi ser till att du kan förvara allt du behöver och när du är i behov av det kan vi hjälpa till med frakt. Förvaring och magasinering är vår specialité. Vi har trevliga, praktiska lokaler som underlättar din magasinering.

Ett sammansvetsat team

Vi är ett team som specialiserar oss på bra lösningar när det gäller magasinering i Malmö. Vi satsar på flexibilitet när det gäller kontrakt. Har specialerbjudanden för både företag och privatpersoner. Vi vill finnas där som en räddare i nöden. Vår service handlar om att visa dig runt och ge dig alla förutsättningar för att hitta det magasin som passar dig bäst. Vi är ett sammansvetsat team som håller en hög servicenivå. Vi tar oss tid för dig.

Våra magasin

Vår ambition är att hålla en hög standard på våra magasin. Vi sätter stort värde på att det ska vara inbrottssäkert och brandskyddat. Det ska vara tillförlitligt och rent. Lättillgängligt oavsett vilket av förråden du är intresserad av och enkelt att ta sig till oss. Flexibilitet och valmöjligheter. Vi vill att du ska att vara nöjd med ditt val att magasinera hos oss.